We are completely inspired by our clients and we believe that shows through in our work. Whether your style is modern, transitional, eclectic and beyond, we are excited to help you bring your best self forward. We invite you to browse our portfolio and we look forward to hearing about what inspires you!

Mark and Caim relocated to San Francisco from LA wanted to turn their spacious SOMA loft into a home that reflected their eclectic taste and would serve as a wonderful place to entertain their friends and family. We fed their sense of interior adventure by adding a dining lounge across from the traditional dining room which features a hand painted mural and serves as the "nucleus" of the home. The rich color palette and unique furnishings and art tell the story of a passionate couple who love to live outside the box.

Will, a jovial bachelor, risk taker and successful doctor was feeling quite confined by the kitchen in his beautiful Edwardian flat in the Upper Haight. With its good bones and sprawling views of San Francisco, this home had all the potential it needed. We set out to connect a few small and disjointed spaces to create one flowing and useful space where Will can cook, entertain and relax.

Check out what it looked like before...

Previous layout was cramped, dark, felt disjointed and heavy.

Previous layout was cramped, dark, felt disjointed and heavy.

Stove and sink were repositioned and a breakfast nook added providing a more flowing layout with tons more usable space and natural light.

Stove and sink were repositioned and a breakfast nook added providing a more flowing layout with tons more usable space and natural light.

Community and flexibility were the main drivers for Dana and Lloyd during their extensive architectural endeavor.  Contributors to many organizations, they wanted a place to gather in large and small groups.  Their art collection offered an anchor to the interior shapes, materials and elements.  Their biggest request of all, COLOR! -Lots of color.  We worked with MacCracken Architecture and married modern lines with classic elements.

Megan, a successful professional and self-proclaimed “hippie”, was in love with this house boat from the second she walked onto it. It had her at Hello. It was in serious disrepair but she saw its potential and didn’t look back. The combination of a tight knit community and the stunning views of Tiburon and Belvedere make this a bonafide oasis away from the hustle of the city. Megan began “shoring up” the boat 10 years ago, replacing windows and getting it water tight. When she was then ready to create her dream home on water, she partnered with LOCZIdesign and DuGarry Construction to help bring her ideas to life.

Megan is a world traveler and has an amazing and eclectic collection of furniture and art. She also has an amazingly daring design sensibility, providing a playground for creativity for the design team. There are some very unique and personal aesthetics in this space, tailored perfectly to Megan’s passion for all things Bohemian.

Check out the before pictures!

This dream project allowed LOCZI to re-imagine Mid-century modern classics in a new light.  Our clients' collection of Eames & Noguchi collectables offered us a wonderful starting point.  We worked with local artisans creating timeless spaces using walnut, ceramic and steel.  Remodeled from the ground up, this stunning loft will remain a favorite of ours. 

See the before and after photos

As a nod to Alexander McQueen, the inspiration for Matt and George’s home came from a collection by the Great. Taking a queue from McQueen’s razor clam dress, we created a cascading stone fireplace wall to cozy up in front of. We played with textures and patterns, coupling wood with steel, lacquer with leather and hide with wool, all against a backdrop of soothing plaster.  The Valerie dining chairs and Otto table elegantly counterbalance the walnut block canopy in the dining room. It is a space that is as refined as it is relaxed, describing our clients to a tee.

Gina, private, even-keeled adventurer needed a space to reflect.  She chose to re-imagine a classic.  This remodeled Victorian pied-a-terre sits perched like a jewel atop the hill in Pacific Heights.  We saw the opportunity to return the architecture to its former beauty by showcasing the vaulted-ceilings.  The changing sky refracts light through the chandeliers, and showers the walls with dynamic prisms.  Black and white, angled and curved, classical and modern all coexist in this little gem.

"Paige and team were excellent at gauging my style, but they also challenged me to expand my vision." — Vineet

Vineet is a brilliant, modern man.  He's also a risk-taker who wanted his home to reflect his personality and ethnicity.  We used color to achieve both!  When looking for a San Francisco Interior Designer he wished for three specific things: surprise, to stay on budget and to be daring.  The geometric patterning is a predominant theme echoed throughout.  Tina Sedonne's sculpture highlights strength and fluidity.  Tahiti Pehrson's 4' x 10' cut paper piece signifies inter-connectedness and also echoes the negative space created by both the coffee table and steel chandelier.

"The team at LOCZIdesign were so passionate about our project.  They were always there to lend the support we needed and helped us go beyond our comfort zone...  We owe the awesomeness of every nook and cranny to Paige, Catrina and the entire team!"   -Cindy

Cindy and Paul have a young and vibrant family.  They came to us wanting their home to compliment their dynamic energy as well as the astounding panoramic views of Glen Canyon.  We used an array of classic, locally sourced textiles and natural elements to transform their house into an eccentrically beautiful home. 

See the before and after pictures

Our re-imagining of this San Francisco Edwardian was very rewarding, a true gem transformed.  We were able to convert a once dark kitchen into a sun-drenched area.  We combined the WC and single bathroom, making things spacious and calming.  We also added a second WC under the stairs.

Here are the Before & After'

Marty's loft, with its high ceilings and exposed metal beams called for a bit of grounding.  We used plants and lined an entire wall in a zebra wood veneer.  Juxtaposed with the wood wall is a steel and concrete kitchen with a custom live-edge walnut bar.  The custom-mixed concrete counter tops added just the right amount of texture to the black and white palette of this San Francisco interior.

Cozy Western Addition flat

As a young couple with a growing family, a textile designer and web designer were in need of some fine tuning for their flat. With small rooms and limited space, we faced a fun challenge. A custom sofa was designed to fit into the front bay window, providing additional seating in the living room, and by adding a second bathroom and storage under the stairs, we maximized their space. We highlighted their creative style by using cheerful paint colors and bold finishes and light fixtures, and refined their collection of mid-century furniture.

Elegant Fremont Home

Upon purchasing their first house together, this young couple set about transforming it into their dream home. As they embarked on starting a family of their own, they undertook a major renovation to this Elegant Fremont Home. By combining traditional Feng Shui practices and heavy engineering, we shifted the flow and energetics of the home to suit the needs of this growing family. Deeply rooted in family tradition, these clients had a very clear vision of what they wanted for their “forever home” and it turned out beautifully.

Over the last decade we've been fortunate to create many spaces for amazing and inspired people.  We are so honored and sharing a few of our favorites, we celebrate all that represents "home."