Will, a jovial bachelor, risk taker and successful doctor was feeling quite confined by the kitchen in his beautiful Edwardian flat in the Upper Haight. With its good bones and sprawling views of San Francisco, this home had all the potential it needed. We set out to connect a few small and disjointed spaces to create one flowing and useful space where Will can cook, entertain and relax.

Check out what it looked like before...

 Previous layout was cramped, dark, felt disjointed and heavy.

Previous layout was cramped, dark, felt disjointed and heavy.

 Stove and sink were repositioned and a breakfast nook added providing a more flowing layout with tons more usable space and natural light.

Stove and sink were repositioned and a breakfast nook added providing a more flowing layout with tons more usable space and natural light.